Még mindig tart a járvány. Eper pulink sem lett szelídebb, ráadásul lett egy Danténk,aki nem kompatibilis senkivel. Utál autózni,nem is bírja. az udvarba sem ő, sem Eper nem enged be senkit. A szállást pedig leamortizálná. A 10 napos erdélyi nyaralásunknak idén is fuccs.

Nemzetközi oltási igazolványokkal felszerelkezve Ausztria felé indultunk.

Dante pár napra az Akela kutyapanzióba (https://akelakutyaiskola.hu/index.php/menu-panzio) kényszerült, ahol eléggé el volt anyátlanodva, szófogadásnak (pedig már túl volt az engedelmes vizsgán) nyomát sem mutatta, de 5 napot átvészelt valahogy. Eper pedig utazott velünk egyenesen a messzi Salzburgig. Ő jól bírta a kiképzést, autózást, éjszakai eltévedést az erdőben, esőt, vihart, meleget, mindent, rendesen viselkedett a szálláson is.

Ausztria a nyugati Erdély: gyönyörű, tiszta, tele autópályával, településeket elkerülő utakkal, nyugodt a közlekedés. Csak drága.

Kőszegen is laktunk, az erdő mélyén megbúvó kis panzióban. Jól el is tévedtünk, mikor éjszaka próbáltuk megtalálni a sötétben, GPS nélkül, egy darab papírtérképpel a kezünkben, amin semmi tájékozódási pont nem volt. De a vidék csodaszép, Innen barangoltuk be a környéket, átruccantunk Grazba, Bécsbe, Szombathelyre.

Rövid, de szép nyaralás volt.