2006. március 14-én született Sándorfalván a mi Csipke pulink, a Rasztari-Duci Puli tenyészetben, Tari Józsinál. Anyukája az új Tüskevár filmből ismerhető Napfényvárosi-Csahos Duci, apja Csaholó- Borzas Cimbi, azaz Koppány. 2006 májusában került hozzánk. Gyerekbolond, kedves, okos, szófogadó kutya. Imád velünk kirándulni, lustálkodni, terelősdit játszani, vagy csak egyszerűen békése lustálkodni. Harciasan kergeti a vihart, a pertárdázókat, lelkesen őrzi a házat.

13 év után el kellett búcsúznunk a mi drága Csipkénktől. 13 éven keresztül volt a mi drága, hűséges Pulikánk, társunk, családtagunk, akitől nagyon sok szeretet kaptunk. Tari Józsinak köszönhetjük Őt, Csipkének köszönhetjük Tari Józsit, aki sajnos már szintén nincs közöttünk.
Minden hangos autó, motor, csattanás, durrogás, vihar Csipkére emlékeztet majd bennünket, hisz ő mindig ugatta. A hóról eszünkbe jut, hogy hóbuckaként várt ránk a kapuban. Az esőről, hogy imádott elázni. A szélről, hogy lobogtatta a bundáját. A levágott fűről, hogy imádott benne hemperegni. A napsütésről, hogy fiatalon avétosan vöröses fekete bundája csillogott.
Lucáról, hogy egyidősek voltak. Bundájába kapaszkodva tanult járni, együtt kúsztak a padlón, együtt ették az almát, virslit, kutyakekszet, mindig mindenhová elkísért bennünket.
Isten Veled, Csipke, drága Kiskutyánk!
Soha nem felejtünk el. Szeretünk.
Köszönjük az elmúlt 13 évet! Reméljük, voltunk olyan jó gazdijaid Neked, mint amilyen jó Kutyánk Te nekünk.